0 onderdelen

Verzenden & retouren

Onze levertijden zijn beschikbaar voor de volgende landen: Nederland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Australië, Oostenrijk, Brazilië, Canada, Congo, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Groenland, Honduras, Ierland, Italië, Japan, Korea, Maleisië, Portugal, Rusland, Zweden, Zwitserland, Taiwan, etc.

Wij verzenden meestal internationale orde door EMS en DHL. Bestellingen misschien uitgesteld vanwege het slechte weer, onjuiste adresgegevens, of de beschikbaarheid van het product. Wij zullen zo snel mogelijk verzenden de artikelen zodra uw betaling ontvangen is, de meeste van de klanten zullen volgen aantal ontvangen binnenkort!

Alle percelen worden gemarkeerd als "Geschenken" of "Samples" tegen betaling opgelegd door de douane te voorkomen.

Alle levering items worden verzonden door de pakketdienst kracht "Opgenomen Getekend voor" bezorgservice. Schoenen zal een handtekening van u nodig bij aankomst. Deze service geeft je gemoedsrust dat uw schoenen veilig zal aankomen en direct in uw bezit. Dus gelieve ons gedetailleerde adres voor de scheepvaart, PO Box adres zal niet worden geaccepteerd, Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen in de levering als gevolg van weersomstandigheden, onvoldoende adres info, vakantie, of vervoerder complicaties.

Wij zullen onze uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u het pakket in ontvangst in de tijd doen, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de transittijd van de service. De transittijden worden geleverd door de vervoerder, geldt niet voor weekenden en feestdagen, en kunnen variëren met pakket vertrek en aankomst, vooral tijdens drukke perioden. Het risico van verlies zou worden doorgegeven aan u als u fouten van de scheepvaart-adres bij het invullen van de aankoop vormen.

Dan kunt u nog de ​​gedetailleerde huisadres (met inbegrip van uw adres en het huisnummer) als het afleveradres, en de juiste postcode, zodat het pakket kan worden gekomen in je huis sneller. U kunt waarschijnlijk niet het pakket te ontvangen als ze een verkeerde postcode.

Gelieve controleer uw afleveradres nadat u de bestelling geplaatst, vragen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons.